Мультифункціональний варочний прилад, 100 літрів з автоматичним підйомом кошиків
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Об'єм: 100 літрів - згідно DIN 18857
Тиск: 0,48 бар
Ємність GN: 2 x GN 1/1
Розмір дна: 713 x 580 мм
Глибина ванни: 280 мм
Корисна площа: 43 дм2
Габаритні розміри: 1293 х 950 х 1050 мм
Максимальна сумарна встановлена потужність: 24,6 кВт
Напруга: 3N AC 400V
Запобіжник: 3 x 32 A
Вага: 524 кг
Підведення холодної води R3/4
Водовідвід DN – 50
РЕЖИМИ ПРИГОТУВАННЯ
Варіння
Смаження
Фритюр
Тушкування
Гриль
Обсмажування (пасерування)
Запікання
Конфітування
Метод sous-vide
Діапазон температур: від 30 °C до 250 °C
Температура приготування під тиском: 110°C
ОСОБЛИВОСТІ
Автоматичний і ручний режим приготування страв
Кольоровий сенсорний екран 12” з інтуїтивним управлінням
Управління українською мовою
Мовні версії
Можливість збереження власних програм
Технологічні процеси
Пам’ять на 800 програм з 12 кроками
Відображення процесу приготування на дисплеї
Точне сенсорне вимірювання температур
Індикація заданих і фактичних значень
Відображення повідомлень про помилки на дисплеї
Технічна і сервісна інформація
Кнопка ввімкнення/вимкнення
Блокування екрана
Автоматичне блокування та розблокування кришки під час варіння під тиском, автоматичне зниження надлишкового тиску та конденсація пари в кінці циклу варіння зі зливом конденсату у відходи
Конденсація пари забезпечується без розпилення та споживання води